La Paz Middle School 2024-2025 BELL SCHEDULES

(Monday (lunes), Tuesday (martes), Thursday (jueves) & Friday (viernes)			
PERIOD	TIME	LENGTH	
Homeroom	8:10 a.m. – 8:31 a.m.	21 minutes	
1	8:36 a.m. – 9:29 a.m.	53 minutes	
2	9:34 a.m. – 10:27 a.m.	53 minutes	
3	10:32 a.m. – 11:25 a.m.	53 minutes	
4	11:30 a.m. – 12:23 p.m.	53 minutes	
Lunch	12:23 p.m. – 1:03 p.m.	40 minutes	
5	1:08 p.m. – 2:01 p.m.	53 minutes	
6	2:06 p.m. – 2:59 p.m.	53 minutes	

REGULAR BELL SCHEDULE

WEDNESDAY BELL SCHEDULE (Horario del miercoles)

PERIOD	TIME	LENGTH
1	8:10 a.m. – 9:01 a.m.	51 minutes
2	9: 06a.m. – 9:52 a.m.	46 minutes
3	9:57a.m. – 10:43 a.m.	46 minutes
4	10:48 a.m. – 11:34 a.m.	46 minutes
Lunch	11:34 a.m. – 12:14 p.m.	40 minutes
5	12:19 p.m. – 1:05 p.m.	46 minutes
6	1:10 p.m. – 1:56 p.m.	46 minutes
Teacher Collaboration	2:05 p.m 3:25 p.m.	1 hour 20 minutes

MINIMUM DAY SCHEDULE (Dia Minimo)

PERIOD	TIME	LENGTH
1	8:10 a.m. – 8:50 a.m.	40 minutes
2	8:55a.m. – 9:31 a.m.	36 minutes
3	9:36 a.m. – 10:12 a.m.	36 minutes
4	10:17 a.m. – 10:53 a.m.	36 minutes
Lunch	10:53 a.m. – 11:28 a.m.	35 minutes
5	11:33 a.m. – 12:09 p.m.	36 minutes
6	12:14 p.m. – 12:50 p.m.	36 minutes